Zondag 6 oktober 2024

Bachcantate 6 oktober

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Herr Gott, dich loben alle wir (BWV 130)
Cantate van Johann Christoph Bach: Es erhub sich ein Streit
Inleider:
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 6 oktober voeren we cantate BWV 130 uit ‘Herr Gott, dich loben alle wir’. Als extra werk staat een cantate van Johann Christoph Bach op het programma: Es erhub sich ein Streit (JCB11). Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 130 vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 4 oktober zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Voor het koor staan de downloads en meer informatie over de repeptitie bij Bladmuziek koor. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.