Zondag 4 februari 2024

Bachcantate 4 februari

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Leichtgesinnte Flattergeister (BWV 181)
Gleich wie der Regen und Schnee vom Himmel fällt (BWV 18)
Inleider: Gert Knepper
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 4 februari om 19:30 uur voeren we twee cantates uit: BWV 181 ‘Leichtgesinnte Flattergeister’ en BWV 18 ‘Gleich wie der Regen und Schnee vom Himmel fällt’. De solisten zijn: Nanette Mans (sopraan), Sean Haid (altus), Henk Gunneman (tenor), Janko Fraanje (bas). De inleiding wordt verzorgd door Gert Knepper. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Toelichtingen op de cantates 181 en 18 vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 2 februari zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Bij Bladmuziek koor staan de downloads en midi-files. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.