Zondag 4 februari 2024

Bachcantate 4 februari

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Leichtgesinnte Flattergeister (BWV 181)
Gleich wie der Regen und Schnee vom Himmel fällt (BWV 18)
Inleider: Gert Knepper
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 4 februari om 19:30 uur voeren we twee cantates uit: BWV 181 ‘Leichtgesinnte Flattergeister’ en BWV 18 ‘Gleich wie der Regen und Schnee vom Himmel fällt’. De solisten zijn:…………... De inleiding wordt verzorgd door Gert Knepper. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Toelichtingen op de cantates vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 2 februari zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Bij Bladmuziek koor staan de downloads en midi-files. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.