Zondag 1 september 2024

Bachcantate 1 september

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:45 uur
Bachcantate: Jesu, der du meine Seele (BWV 78)
Inleider: Marthe de Vries
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 1 september om 19:30 uur openen we het nieuwe seizoen met de uitvoering van cantate 78 ‘Jesu, der du meine Seele’. De solisten zijn: Nanette Mans (sopraan), ………. (alt), Stefan Berghammer (tenor), Wessel van der Ham (bas). Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Marthe de Vries. Een toelichting op cantate 78 vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 30 augustus zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Zie Bladmuziek koor voor informatie over bladmuziek en midi-files. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.