Repetitieadressen

Laatste update: 5 sept 2017- zie ook Repetities en Repetitieschema

Vrijdag – Parnassos
In principe repeteren koor en orkest op de vrijdagavond in Parnassos, uitzonderingen hierop worden expliciet vermeld bij de maandelijkse aankondigingen op deze website en in de nieuwsbrief, alsook bij Repetities. Het adres van Parnassos is Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Deze locatie ligt dicht bij de Biltstraat en parkeergarage Kruisstraat (€ 2,- voor 35 minuten, maximumtarief € 21,00; 24 uur/7 dagen per week). Buiten de parkeergarage geldt betaald parkeren in de hele wijk van ma t/m za, 09:00 tot 23:00 uur (€ 3,58 per uur). Openbaar vervoer: vanaf CS Utrecht Centrumzijde de stadsbus lijn 8 richting Diakonessenhuis, uitstappen bij halte Stadsschouwburg; of de streekbussen 50, 51, 74, 77 richting Zeist en Bilthoven. Uitstappen bij halte Wittevrouwen op de Biltstraat. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de website van Parnassos binnenstad.
Vrijdag-repetitie is incidenteel in ZIMIHC
Op sommige vrijdagen is de repetitie voor koor en orkest gepland in ZIMIHC. Dit wordt altijd ruim van tevoren aangekondigd bij Repetities. Het adres van ZIMIHC is Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht. Houd er rekening mee dat voor koffie/thee alleen met GEPAST geld betaald kan worden: € 1,50 per kopje. De locatie ligt achter de Biltstraat. Route met de auto vanaf de Waterlinieweg: bij rotonde De Berenkuil 3e afslag nemen naar de Biltstraat, op de Biltstraat rechtsaf naar de Obrechtstraat, daarna weer rechts bij 2e kruising naar de Bouwstraat. In de hele wijk geldt betaald parkeren van ma t/m za, 09.00 tot 23.00 uur (€ 3,58 per uur). U kunt ook gebruikmaken van de parkeergarage aan de Kruisstraat (€ 2,- voor 35 minuten, maximumtarief € 21,00; 24 uur/7 dagen per week). Openbaar vervoer: vanaf CS Utrecht Centrumzijde de stadsbus lijn 8 richting Diakonessenhuis, uitstappen bij halte Stadsschouwburg; of de streekbussen 50, 51, 74, 77 richting Zeist en Bilthoven. Uitstappen bij halte Wittevrouwen op de Biltstraat.
Zondag – Geertekerk
Geertekerk, Geertekerkhof 23, 3511 XC Utrecht, 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station, volg de Catharijnesingel naar het zuiden. Steek de singel over via de Bartholomeusbrug richting Lange Smeestraat en ga direct na de brug rechtsaf. U ziet de Geertekerk al staan. Op de eerste zondag van de maand is het ook koopzondag in Utrecht, een groot deel van de binnenstad is dan betaald parkeren. In de straten achter de Catharijnesingel tegenover de Geertekerk is tot nu toe op zondag nog vrij parkeren, ook op koopzondagen. Zondag na afloop: koffie/thee, drankjes; strooifolders om mee te nemen; koorpartijen te koop voor de volgende twee of drie cantates.