Repetitieadressen

Repetitieadressen

Zie ook Repetities en Repetitieschema

Vrijdagrepetitie: Parnassos – Kruisstraat Utrecht
In principe repeteren koor en orkest op de vrijdagavond om 19:00 uur in Parnassos, uitzonderingen hierop worden expliciet vermeld bij de maandelijkse aankondigingen op deze website en in de nieuwsbrief, alsook bij Repetities. Zie ook Repetitieschema. Het volledige adres is: Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Deze locatie ligt dicht bij de Biltstraat en de parkeergarage in de Kruisstraat. Voor koffie/thee staat er een automaat in de hal.
Route – Route met de auto vanaf de Waterlinieweg: bij rotonde De Berekuil 3e afslag nemen naar de Biltstraat, op de Biltstraat na een paar honderd meter links afslaan naar de Kruisstraat.
Parkeren – In de hele wijk geldt betaald parkeren van ma t/m za, 09.00 tot 23.00 uur (2024: €6,50 per uur). U kunt ook gebruikmaken van de Parkeergarage Kruisstraat (2024: €4,38 per uur) openingstijden parkeergarage: 24 uur/7 dagen per week.
Openbaar vervoer – Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde, Platform C4 de streekbussen 50, 73, 74, of vanaf Platform A4 (CS centrumzijde): bus 28 richting Science Park, of vanaf CS Utrecht Jaarbeurszijde Platform D2 bus 77 richting Bilthoven. In alle gevallen is de uitstaphalte Wittevrouwen.
DUMS aan het Domplein
Op sommige vrijdagen is de repetitie voor koor en orkest in DUMS. Dit wordt altijd ruim van tevoren aangekondigd bij Repetities. Het volledige adres is: Domplein 4, 3512 JC Utrecht. Drankjes aan de bar verkrijgbaar bij de ingang.
Route – De locatie ligt in het centrum van de stad. Kom bij voorkeur met het OV, de fiets of lopend. Met de auto is het Domplein bereikbaar via de Waterlinieweg en Biltstraat. Genereer een route naar deze locatie via Google Maps. Parkeren in de binnenstad is duur, er is geen parkeergarage in de directe omgeving.
ZIMIHC – Bouwstraat Utrecht
Op sommige vrijdagen is de repetitie voor koor en orkest in ZIMIHC. Dit wordt altijd ruim van tevoren aangekondigd bij Repetities. Het volledige adres is: Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht. Koffie/thee aan de bar bij de ingang, graag met GEPAST geld of PIN betalen.
Route – De locatie ligt achter de Biltstraat. Route met de auto vanaf de Waterlinieweg: bij rotonde De Berekuil 3e afslag nemen naar de Biltstraat, op de Biltstraat na de apotheek rechts afslaan naar de Bekkerstraat, daarna bij de kruising rechtsaf naar de Bouwstraat.
Voor parkeren en OV zie beschrijving bij Parnassos hierboven.
Zondagrepetitie en uitvoering: Geertekerk – Geertekerkhof Utrecht
De repetities op zondagmiddag en de uitvoering om 19:00 uur vinden plaats in de Geertekerk. Het volledige adres is: Geertekerkhof 23, 3511 XC Utrecht, 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station, volg de Catharijnesingel naar het zuiden. Steek de singel over bij de Bartholomeusbrug richting Lange Smeestraat en ga direct na de brug rechtsaf. U ziet de Geertekerk al staan. Parkeren in de binnenstad is duur. Aan de Catharijnesingel en de straten westelijk daarvan (Hooch Boulandt, het oude AZU-terrein) is het tot nu toe (2024) op zondag vrij parkeren. In de pauzes en na afloop: koffie/thee, drankjes; strooifolders om mee te nemen; koorpartijen te koop voor de volgende twee of drie cantates. Zie ook Repetitieschema.