Zondag 9 januari 2022 – Afgelast

Vanwege de aangescherpte lockdown tot 14 januari 2022 kan de cantateuitvoering van het Weihnachts-Oratorium, delen 1-3, op 9 januari 2022 helaas niet doorgaan.


Geertekerk Utrecht – 15:30 tot 16:30 uur
Weihnachts-Oratorium – BWV 248, delen 1-3
Solisten: Karin Timmerman (sopraan), Iris Bouman (alt),
Hugo Kampschreur (tenor), Joep van Geffen (bas)
Inleider: Jan van Aller
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 9 januari om 15:30 uur gaan we de eerste drie cantates (of delen daaruit) van Bachs Weihnachts-Oratorium in een middagprogramma uitvoeren. De aanvangstijd van de uitvoering op zondag 9 januari is verplaatst naar de zondagmiddag om 15:30 uur.

De solisten zijn: Karin Timmerman (sopraan), Iris Bouman (alt), Hugo Kampschreur (tenor), Joep van Geffen (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Jan van Aller. Een toelichting op BWV 248 kunt u vinden op de website van Eduard van Hengel. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang.

Maatregelen voor toegang
Voor bezoekers en deelnemers is aanmelding wederom verplicht en houden we ons aan de 1,5 meter afstand. De registratie voor bezoekers is nu geopend via het Aanmeldformulier voor bezoekers. Bij de toegang vragen we naar de corona QR-code die u heeft gekregen vanwege vaccinatie, negatieve coronatest of omdat u corona heeft gehad. Heeft u geen QR-code, maar bent u wel volledig gevaccineerd, dan kunt ook het vaccinatiebewijs tonen, samen met een geldig indentitieitsbewijs. We adviseren u dringend, conform de richtlijnen van het RIVM, om voor uw komst naar de Geertekerk een corona-zelftest te doen. LET OP: voor bezoekers is de cafetaria in de Geertekerk gesloten.

Koor- en orkestdeelnemers
Voor koordeelnemers staan alle downloads, repetitieschema, aanvullende informatie en de link naar het Aanmeldformulier bij Bladmuziek koor. De orkestdeelnemers zijn geregistreerd en geïnformeerd door de orkestcoördinator. Bij Bladmuziek orkest (login vereist) zijn alle partijen als downloads beschikbaar.