Zondag 7 oktober 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ich elender Mensch, wer wird mich erlösen – BWV 48
Inleider: Wim Faas
Dirigent: Fokko Oldenhuis

Op zondag 7 oktober om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 48 uit: ‘Ich elender Mensch, wer wird mich erlösen’. De solisten zijn: Gerben van der Werf (alt) en Eric Jansen (tenor). Koor en orkest staan deze keer onder leiding van Fokko Oldenhuis. De inleiding wordt verzorgd door Wim Faas. Een toelichting op cantate 48 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 5 oktober vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Ook staat hier een link naar de website van Eduard van Hengel voor de Nederlandse vertaling van de teksten. Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, waarvoor een inlog vereist is.