Zondag 7 juni 2020

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantates: Gelobet sei der Herr, mein Gott – BWV 129 en
Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit (Actus Tragicus) – BWV 106
Inleider: Marthe de Vries
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 7 juni om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we twee cantates uit: BWV 129 ‘Gelobet sei der Herr, mein Gott’ en BWV 106 ‘Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit’ (Actus Tragicus). De solisten zijn: Lette Vos (sopraan), Annely Leinberg (alt), Dierick Aartsen (tenor), Bas Ammerlaan (bas), Erks Jan Dekker (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Het slotkoraal uit cantate 129 wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. De inleider is Marthe de Vries. Een toelichting op cantate 129 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 31 mei vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor ondersteuning bij het instuderen). De partijen voor het orkest staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.