Zondag 7 januari 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Jesu, nun sei gepreiset BWV 41
Inleiding: Emanuel Overbeeke
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 7 januari om 19:30 uur starten we het nieuwe jaar met de uitvoering van cantate 41 ‘Jesu, nun sei gepreiset’. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De solisten zijn: Ardelia Padma Sawitri (sopraan), Ellis Dijkstra (alt), Eric Jansen (tenor), Bas Ammerlaan (bas). De inleiding wordt verzorgd door Emanuel Overbeeke. Een toelichting op cantate 41 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Voor koordeelnemers
Let op!  Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 5 januari vanaf 19:00 uur in ZIMIHC, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Voor koorleden geven wij u hier de link naar de koorpartituur uit de Alte Bachausgabe van Bachcantate 41 (pdf) en de link naar de midi-files (geluidsbestanden voor hulp bij het instuderen) op Cyberbass.

Proef met MP3-bestanden voor slechtzienden
Vanaf januari 2017 zijn we gestart we met een proef om slechtzienden ook de gelegenheid te geven het slotkoraal in te studeren met behulp van MP3-geluidsbestanden. Wij bieden deze opnames aan op de pagina Midi-files & MP3. Hier vindt u een toelichting en de geluidsfragmenten van het slotkoraal uit cantate 41.