Zondag 6 oktober 2019

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Wer weiβ, wie nahe mir mein Ende – BWV 27
Sanctus in d klein – BWV 239
Inleider: Gert Knepper
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 6 oktober om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 27 uit: ‘Wer weiβ, wie nahe mir mein Ende’. De solisten zijn: Marlina Deasy Hartanto (sopraan), Annely Leinberg (alt), Tjerk Bakker (tenor), Bram Trouwborst (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Als extra werk wordt Bachs Sanctus in d klein (BWV 239) uitgevoerd. De inleiding wordt verzorgd door Gert Knepper. Een toelichting op cantate 27 en op het Sanctus vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 4 oktober vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, waarvoor een inlog vereist is.