Zondag 6 mei 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
J.S. Bach: Cantate ‘Wer da gläubet und getauft wird’ BWV 37
Inleiding: Wim Wijting
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 6 mei om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 37 uit: Wer da gläubet und getauft wird. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De solisten zijn: Marlina Deasy Hartanto (sopraan), ​Luise Kimm, (alt), Jonathan Ploeg (tenor), Peter-Paul van Beekum (bas). Aria 2 wordt in de 19e-eeuwse orkestratie van Robert Franz (1815-1892) uitgevoerd. De inleiding wordt verzorgd door Wim Wijting. Een toelichting op cantate 37 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 4 mei vanaf 19:00 uur in Parnassos. Tijdens de repetitie op 4 mei wordt rekening gehouden met de dodenherdenking om 20:00 uur. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Ook staat hier een link naar de website van Eduard van Hengel voor de Nederlandse vertaling van de teksten. Voor het orkest staan de partijen op  Bladmuziek orkest, waarvoor een inlog vereist is.