Zondag 6 januari 2019

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Liebster Immanuel, Herzog der Frommen – BWV 123
Inleider: Brecht Molenaar
Dirigent: Gerrit Maas

We beginnen het nieuwe jaar Bachcantates in de Geertekerk op zondag 6 januari om 19:30 uur met de uitvoering van cantate 123: ‘Liebster Immanuel, Herzog der Frommen’. De solisten zijn: David Cohen (alt), Joost van der Linden (tenor), Sven Weyens (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Brecht Molenaar. Een toelichting op cantate 123 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
LET OP! Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 4 januari vanaf 19:00 uur in ZIMIHC, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Ook staat hier een link naar de website van Eduard van Hengel voor de Nederlandse vertaling van de teksten. Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.