Zondag 5 september 2021

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ich hatte viel Bekümmernis – BWV 21
Inleider: Brecht Molenaar
Dirigent: Gerrit Maas

We gaan op zondag 5 september om 19:30 uur weer voor het eerst na lange tijd een Bachcantate uitvoeren in de Geertekerk met koor, orkest, solisten én met publiek.

Voor toegang om de uitvoering te kunnen bijwonen vindt een coronacheck plaats. Bezoekers worden verplicht om zich vooraf aan te melden. U kunt zich via dit Formulier aanmelden.

Op het programma staat Cantate BWV 21 ‘Ich hatte viel Bekümmernis’. De solsiten zijn: Anna-Julia David (sopraan), Hanno Egger (altus), André Pérez Muiño (tenor), Nathan Tax (bas). De inleiding wordt verzorgd door Brecht Molenaar. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Zie onze Nieuwsbrief van 25 augustus voor een toelichting op de solisten en de inleider.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De geplaatste koor- en orkestdeelnemers ontvangen tevoren uitgebreide informatie per mail over de gang van zaken op vrijdag 3 september en zondag 5 september van koorcoördinator Joke Veldheer en van orkestcoördinator Jan Prins. Zie Bladmuziek koor voor informatie over aanmelden, bladmuziek, midi-files en online-repetities. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.