Zondag 5 mei 2019

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Du Hirte Israel, höre – BWV 104
Inleider: Emanuel Overbeeke
Dirigent: Roel Vogel

Op zondag 5 mei om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 104 uit: ‘Du Hirte Israel, höre’. De solisten zijn: Erik Janse (tenor), Gulian van Nierop (bas). Koor en orkest staan deze keer onder leiding van Roel Vogel. Het slotkoraal uit deze cantate wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. De inleiding wordt verzorgd door Emanuel Overbeeke. Een toelichting op cantate 104 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 3 mei vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor ondersteuning bij het instuderen). De partijen voor het orkest staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.