Zondag 5 februari 2023

Bachcantate 5 februari

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ich lasse dich nicht, du segnest mich denn – BWV 157
Extra werk: Motet Komm, Jesu komm – BWV 229, Masterclass onder leiding van Ton Koopman
Inleider: Evert Jan Nagtegaal
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 5 februari om 19:30 uur voeren we cantate BWV 157 uit ‘Ich lasse dich nicht, du segnest mich denn’. In het kader van de masterclass met Ton Koopman wordt onder zijn leiding het motet Komm, Jesu komm (BWV 229) uitgevoerd. De solisten zijn: Tigran Matinyan (tenor), Joris van Baar (bas). De inleiding wordt verzorgd door Evert Jan Nagtegaal. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Toelichtingen op het motet en op de cantate vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
Voor het koor staan de downloads en meer informatie over het aanmelden voor de masterclass en extra repeptities bij Bladmuziek koor. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.