Zondag 5 april 2020

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Himmelskönig sei willkommen – BWV 182
Slotkoraal: Jesu, deine Passion – BWV 159
Inleider: Jacqueline Broeyer
Dirigent: Guido van Swieten

Op zondag 5 april om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 182 uit: ‘Himmelskönig sei willkommen’. De solisten zijn: Wies de Greef (alt), Gabriel Belkheiri (tenor), Coert van den Berg (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Guido van Swieten. Het slotkoraal ‘Jesu, deine Passion’ wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. De inleiding wordt verzorgd door Jacqueline Broeyer. Een toelichting op cantate 182 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 5 april vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor ondersteuning bij het instuderen). De partijen voor het orkest staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.