Zondag 4 november 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Wohl dem, der sich auf seinen Gott – BWV 139
Inleider: Gert Knepper

Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 4 november om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 139 uit: ‘Wohl dem, der sich auf seinen Gott’. De solisten zijn: Meneka Senn (sopraan), Liesbeth Verweij (alt), André Cruz (tenor), Coert van den Berg (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Gert Knepper. Een toelichting op cantate 139 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 2 november vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Ook staat hier een link naar de website van Eduard van Hengel voor de Nederlandse vertaling van de teksten. Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.