Zondag 4 maart 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Preise, Jerusalem, den Herrn BWV 119
Inleiding: Brecht Molenaar
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 4 maart om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 119 uit: ‘Preise, Jerusalem, den Herrn’. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De solisten zijn: Marlina Deasy Hartanto (sopraan), Itzel Medecigo (alt), André Cruz (tenor), Gulian van Nierop (bas). De inleiding wordt verzorgd door Brecht Molenaar. Deze cantate is bekend als een van de Ratswechsel-cantates en dus zeer toepasselijk bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Een toelichting op cantate 119 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. Wij hebben uw financiële steun hard nodig. De kosten van onze maandelijkse cantateuitvoeringen zijn hoog. Wij stellen een bijdrage van €12,50 zeer op prijs, of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 2 maart vanaf 19:00 uur in Parnassos. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest staan de partijen op  Bladmuziek orkest, waarvoor een inlog vereist is.

MP3-bestanden voor slechtzienden
Graag willen wij slechtzienden ook de gelegenheid te geven het slotkoraal in te studeren met behulp van MP3-geluidsbestanden. Wij bieden de opnames aan op de pagina Midi-files & MP3.