Zondag 3 september 2023

Bachcantate 3 september

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:45 uur
Bachcantate: Es ist dir gesagt, Mensch, was gut ist (BWV 45)
Inleider: Brecht Molenaar
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 3 september om 19:30 uur openen we het nieuwe seizoen met de uitvoering van cantate 45 ‘Es ist dir gesagt, Mensch, was gut ist’. De solisten zijn: Sean Haid (altus), Dierick Aartsen (tenor), Cyprien Crabbé (bas). Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Brecht Molenaar. Een toelichting op cantate 45 vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 1 september zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Zie Bladmuziek koor voor informatie over bladmuziek en midi-files. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.