Zondag 3 februari 2019

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Jesus schläft, was soll ich hoffen – BWV 81
Motet: Ich lasse dich nicht – BWV Anhang 159
Inleider: Tamar Brüggemann
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 3 februari om 19:30 uur voeren we cantate 81 uit: ‘Jesus schläft, was soll ich hoffen’. De solisten zijn: David Cohen (altus), André Cruz (tenor), Marijn Zwitserlood (bas). Als extra werk staat Bachs dubbelkorig motet ‘Ich lasse dich nicht’ op het programma. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Tamar Brüggemann. Een toelichting op cantate 81 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Als extra werk wordt Bachs motet ‘Ich lasse dich nicht’ uitgevoerd. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
LET OP! Ook deze maand repeteren koor en orkest op vrijdagavond 1 februari vanaf 19:00 uur in ZIMIHC, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren van de cantate (slotkoraal) en het motet. Voor ondersteuning bij het instuderen bieden we hier ook de midi-files van beide stukken aan. De partijen voor het orkest van zowel cantate als motet staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.