Zondag 3 december 2023

Bachcantate 3 december

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Wachet auf, ruft uns die Stimme (BWV 140)
Inleider: Tamar Brüggemann
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 4 december gaan we cantate BWV 140 uitvoeren: Wachet auf, ruft uns die Stimme. De solisten zijn: Bobbie Blommesteijn (sopraan), Joshua Lau (tenor), Joep van Geffen (bas). De inleiding wordt verzorgd door Tamar Brüggemann. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 140 vindt u op de website van Eduard van Hengel.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 1 december zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Voor het koor staan de downloads en meer informatie over de repetitie bij Bladmuziek koor. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.