Zondag 2 mei 2021

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ihr werdet weinen und heulen – BWV 103
Inleider: Evert Jan Nagtegaal

Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 2 mei om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 103 uit: ‘Ihr werdet weinen und heulen’. De solisten zijn: …. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 103 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

De inleider is .

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 30 april vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.