Zondag 7 februari 2021

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Christ unser Herr zum Jordan kam – BWV 7
Inleider: Kees van der Spek
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 7 februari om 19:30 uur voeren we cantate 7 uit: ‘Christ unser Herr zum Jordan kam’. De solisten zijn:….  Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 7 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

De inleider is

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdag 5 februari vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren van het slotkoraal en het motet van Mendelssohn. Voor ondersteuning bij het instuderen bieden we hier ook de midi-files van beide stukken aan. De partijen voor het orkest van zowel cantate als motet staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.