Zondag 2 december 2018

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Nun komm, der Heiden Heiland – BWV 61
Slotkoraal: Lob sei Gott – BWV 62
Inleider: Evert Jan Nagtegaal

Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 2 december om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 61 uit: ‘Nun komm, der Heiden Heiland’. De solisten zijn: Wendeline van Houten (sopraan), Maurice Rommers (tenor), Evert Jan Nagtegaal (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Het slotkoraal uit cantate 62 ‘Lob sei Gott’ wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. De inleiding wordt verzorgd door Evert Jan Nagtegaal. Een toelichting op cantate 61 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 30 november vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Ook staat hier een link naar de website van Eduard van Hengel voor de Nederlandse vertaling van de teksten. Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.