Zondag 13 september 2020

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Lobe den Herrn, meine Seele – BWV 69a
Inleider: Wim Faas
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 13 september starten we het nieuwe seizoen Bachcantates in de Geertekerk om 19:30 uur met cantate 69a: ‘Lobe den Herrn, meine Seele’. De solisten zijn: ……….. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Het slotkoraal uit deze cantate wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. De inleider is Wim Faas. Een toelichting op cantate 69a vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. Er kunnen, volgens de 1,5-meter norm, ongeveer 100 mensen in de Geertekerk. Dat betekent dat koor en orkest moeten inkrimpen en dat we minder publiek kunnen toelaten. Over hoe we dat gaan organiseren kunt hier binnenkort meer lezen.

De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Voor zowel koor als orkest gaat een inschrijving per cantate gelden. Orkestdeelnemers krijgen de indeling voor de komende tijd van Jan Prins. De koordeelnemers kunnen zich vanaf 7 augustus aanmelden via een digitaal inschrijvingsformulier voor zowel september als oktober. Zie Bladmuziek koor voor meer informatie.

Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 11 september vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituur en midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest zijn de partijen te downloaden op  Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.