Zondag 10 september 2017

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Du sollt Gott, deinen Herren, lieben – BWV 77
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 10 september om 19:30 uur openen we het nieuwe seizoen Bachcantates in de Geertekerk met de uitvoering van cantate 77 ‘Du sollt Gott, deinen Herren, lieben’. Let op: in verband met concerten van het Festival Oude Muziek is de uitvoering deze keer op de 2e zondag van de maand. De solisten zijn: Elise van Etten (sopraan), Itzel Medecigo (alt), André Cruz (tenor), Coert van den Berg (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Vincent Bijlo. Een toelichting op cantate 77 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Voor koordeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 8 september vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Voor koorleden geven wij u hier de link naar de koorpartituur uit de Alte Bachausgabe van Bachcantate 77 (pdf) en de link naar de midi-files (geluidsbestanden voor hulp bij het instuderen) op Cyberbass.

Proef met MP3-bestanden voor slechtzienden
Vanaf januari 2017 zijn we gestart we met een proef om slechtzienden ook de gelegenheid te geven het slotkoraal in te studeren met behulp van MP3-geluidsbestanden. Wij bieden deze opnames aan op de pagina Midi-files & MP3. Hier vindt u een toelichting en de geluidsfragmenten van het slotkoraal uit cantate 77.