Zondag 10 januari 2021

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ach Gott, wie manches Herzeleid – BWV 3
Inleider: Frans Eijkelhof
Dirigent: Gerrit Maas

We beginnen het nieuwe jaar Bachcantates in de Geertekerk op zondag 10 januari om 19:30 uur met de uitvoering van cantate 3: ‘Ach Gott, wie manches Herzeleid’. De solisten zijn: …..Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Het slotkoraal uit deze cantate wordt met het publiek ingestudeerd en aan het einde van de uitvoering meegezongen. Een toelichting op cantate 3 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

De inleider is

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
LET OP! Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 8 januari vanaf 19:00 uur in ZIMIHC??????????. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.