Zondag 1 oktober 2023

Bachcantate 1 oktober

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Bringet dem Herrn Ehre seines Namens (BWV 148)
Extra werk: Sinfonia in d klein F.65 van Wilhelm Friedemann Bach
Inleider: Emanuel Overbeeke
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 1 oktober voeren we cantate BWV 148 uit ‘Bringet dem Herrn Ehre seines Namens’. De solisten zijn: Héloïse Godefroi (alt) en Joost van der Linden (tenor). Als extra werk speelt het orkest van de BCU de Sinfonia in d klein F.65 van Wilhelm Friedemann Bach. De inleiding wordt verzorgd door Emanuel Overbeeke. Muzikale leiding is in handen van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 148 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Zie ook onze Nieuwsbrief van 17 september.

Toegang vrij, collecte bij de uitgang
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. We vragen geen entreegeld, maar uw bijdrage aan de collecte na afloop stellen wij zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt uw bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!

Voor koor- en orkestdeelnemers
De repetities voor koor en orkest op vrijdag 29 september zijn in Parnassos en beginnen om 19 uur. Voor het koor staan de downloads en meer informatie over de repeptitie bij Bladmuziek koor. De downloads van de partijen voor het orkest staan klaar op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina moet worden ingelogd.