Zondag 1 maart 2020

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Ein ungefärbt Gemüte – BWV 24
Inleider: Emanuel Overbeeke
Dirigent: Gerrit Maas

Op zondag 1 maart om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 24 uit: ‘Ein ungefärbt Gemüte’. De solisten zijn: Meneka Senn (sopraan), David Cohen (altus), Henk Gunneman (tenor), Coert van den Berg (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. Een toelichting op cantate 24 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Inleider is Emanuel Overbeeke. Bij Concertzender stelt hij eenmaal per maand het programma ‘Componist van de Maand’ samen. Hij studeerde muziekwetenschap in Utrecht en New York. Op het gebied van klassieke muziek schreef hij boeken, artikelen, recensies en toelichtingen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 1 maart vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor ondersteuning bij het instuderen). De partijen voor het orkest staan als download op Bladmuziek orkest. Voor deze pagina is een inlog vereist.