Zondag 1 december 2019

Geertekerk Utrecht – 19:30 tot 20:30 uur
Bachcantate: Herz und Mund und Tat und Leben – BWV 147
Inleider: Willem J. Ouweneel

Dirigent: Gerrit Maas


Op zondag 1 december om 19:30 uur in de Geertekerk voeren we cantate 147 uit: ‘Herz und Mund und Tat und Leben’. De solisten zijn: Karin Timmerman (sopraan), Emilie Wijers (alt), Eric Jansen (tenor), Nathan Tax (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Willem J. Ouweneel. Een toelichting op cantate 147 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.

Toegang is vrij, collecte bij de uitgang. De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is.

Voor koor- en orkestdeelnemers
Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 30 november vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op deze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op de pagina Bladmuziek koor staan de links naar de koorpartituren en de midi-files (oefenbestanden voor hulp bij het instuderen). Voor het orkest staan de partijen op Bladmuziek orkest, voor deze pagina is een inlog vereist.