Op zondag 6 maart wordt in de Utrechtse Geertekerk om 19.30 uur de cantate 'Was willst du dich betrüben' (BWV 107) uitgevoerd. Koor en orkest staan onder leiding van Gerrit Maas. De inleiding wordt verzorgd door Wim Faas. Een toelichting op cantate 107 vindt u op de website van Eduard van Hengel. Op deze zondag staat weer een extra werk op het programma: Drei Psalmlieder opus 13 van Peter Cornelius (1824-1874). De toegang is gratis, na afloop is er een collecte. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.
 

Wilt u meezingen? Hieronder vindt u extra informatie voor koordeelnemers.

Voor koorleden die het klavieruittreksel van cantate BWV 107 willen downloaden is hier de directe link voor het pdf-document-1. Wij bieden u tevens midi-files (geluidsbestandjes) aan voor hulp bij het instuderen van deze cantate. U kunt ze als zip-bestand-1 downloaden. Dit mapje bevat 8 midi-files voor openingskoor en slotkoaal plus een Word-bestand met toelichting. Als extra werk worden de Drei Psalmlieder van Peter Cornelius uitgevoerd. Ook voor dit werk geven wij u hier een link naar het pdf-document-2 van de bladmuziek en naar het zip-bestand-2 voor de midi-files. Dit bestand bevat voor elke stem een mapje met 3 midi-files. Link aanklikken, zip-bestanden eerst opslaan, daarna pas openen.

Koor en orkest repeteren op vrijdagavond 4 maart vanaf 19:00 uur in Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht. Kijk op onze website voor de routebeschrijving bij Repetitieadressen met informatie over parkeermogelijkheden. Kom op tijd, zie ook Repetitieschema.

Op zondag 7 februari wordt in de Utrechtse Geertekerk om 19.30 uur de cantate 'Herr Jesu Christ, wahr' Mensch und Gott' (BWV 127) uitgevoerd. De solisten zijn: Wendeline van Houten (sopraan), Arjen van Gijssel (tenor), Berend Eijkhout (bas). Koor en orkest staan onder leiding van Wolfgang Lange. De inleiding wordt verzorgd door Tamar Brüggemann. Een toelichting op cantate 127 vindt u op de website van Eduard van Hengel. De toegang is gratis, na afloop is er een collecte. Lees meer over Meedoen of Bijwonen.